Navigatie

Kan ik een item retouren?

Ja dit kan natuurlijk. Mits het artikel heel en ongebruikt is en het geen gepersonaliseerd item is. Daarnaast moet het in orginele verpakking zitten en het kaartje moet er nog aan zitten. 

Hoe zend ik iets retour?

U dient uw retour eerst bij ons aan te melden op info@tothemoonandbackkids.nl . Deze mail heeft als onderpwerp retour met het bij behorende ordernummer. In deze mail zet u welk artikel en waarom u het wilt retouneren. U krijgt dan binnen 2 dagen een bevestigings mail van ons met het adres waar naar u het retour kunt sturen. Bij de retour doet u een briefje met het order nummer. Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Vanaf de datum van de bevestiging heeft u 7 dagen om het artikel aan ons retour te sturen.

Krijg ik mijn geld terug?

U krjgt natuurlijk gewoon uw geld terug. Als u andere items uit uw bestelling wel houd dan krijft u alleen het bedrag van het artikel wat retour komt terug. Komen alle artikelen retour krijgt u het aankoop bedrag en de verzendkosten terug. De verzendkosten van de retourzending zijn wel voor rekening van de klant.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het aankoop bedrag zal na bevestiging van uw retour binnen 7 werk dagen op uw rekening staan. 

LET OP: ON AANGEMELDE RETOUREN WORDER ZONDER PARDON WEER RETOUR AFZENDER GESTUURD. 

© 2015 - 2017 To the moon and back kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel